Does that make me crazy?

Okej det har varit lite öde här, så hade tänkt försöka sammanfatta helgen lite.

I fredags efter skolan gjorde jag ingenting. Följde med på fredagshandlingen, åt hamburgare och kollade på idol. Somnade tidigt till flertal beverly hills-avsnitt, som vanligt, och var pigg till jobbet på lördagen.
Efter jobbet drog jag till Lijah(/Kalle) där även Steffi var. Det blev till att fixa till sig en snabbis, för att senare dra iväg till Kåken för att fira Lijah. Det var ett mysigt ställe, sällskapet var som vanligt underbart och maten var dyr men god. Det blev även många konversationer man inte blev riktigt frisk eller klar i huvudet av. Som det ska vara, så att säga.

Sen blev det dags att dra vidare. För alla andra betydde det ut och dansa, men för mig som har lite mer än två veckor kvar av att inte få göra någonting blev till att åka hem mot berga.
Hamnade på någon smått utdöd hemmafest, men träffade en gammal bekant, vilket var jättemysigt det med!
Igår blev det jack- och sko-shoppning med mamma (blev "bara" en jacka, som förövrigt är apsnygg, och ett par uggskopior för att mysa runt med när man inte orkar annat) och sedan hem till mormor där det blev bullarbullarbullar. Körde ända hem sen, framsteg Charls! WOSCH

Shit vilken text, varsågoda!

"Give me a BREJK"
Hehe, förlåt, den sög.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0