..and I'm indestructible

ph: tumblr.

Har varit relativt astråkig och asointerssant här, men nu tror jag att tankarna börjar samla sig tillräckligt för att gå att dela med sig av.
Peppar London så mycket att hjärnan blöder. No kiddin. Vill flytta NU.
Måste flytta nu. Vill börja om nu.

Nej, vet ni vad? Har kollat ikapp alla serier som är värda att kolla på, (utom möjligtvis one tree hill, men det ballade ur och det är typ bara tre original-karaktärer kvar, så det är helt enkelt inte så prioriterat länge) så vet inte vad som skall få mig att bli trött nu. Kanske dra på några friends-avsnitt? Funkar alltid.
(Okej, så det där med att bli trött lär inte vara den svåraste utmaningen i världen då jag varit så trött att jag känt mig full och sluddrat och halvt somnat gående, av att ha varit i skolan elva timmar och repat fyra av de. Starkt jobbat Charlee!)

WOW, vad intressesmurfarna hoppar av förtjusning. Känner att jag verkligen tog vara på mina ord om att bli mer intressant. (host) Natti natti


JUSTE! Har köpt en polaroidkamera för 20spänn. Hur värt är inte det?? Synd bara att filmen inte är lika snäll mot ekonomin.

///

Har kämpat mot impulser.
Nu är jag trött

Note to self:


shut up and kiss me.

Har blivit mycket The Cure på senaste. Har även insett att det är fysiskt omöjligt att lyssna på 4:13 dream plattan utan att tankarna direkt går åt ett enda håll. Men just nu är mysigt. Just nu vill jag ha det så.
Juste, hade psykologiprov idag, det var TUNGT. Bokstavligt talat. Det var faaan jobbigt.
Dock är det fantastiskt intressant.

(Datorn eller blogg.se är INTE på min sida idag och vill inte posta videorna jag vill lägga upp)
Tyvärr bli det då länkar istället. För att sprida min fantastiska cure-mysighet.

http://www.youtube.com/watch?v=PxrsbFrn7O8
http://www.youtube.com/watch?v=orgrU65mnrc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=va2EN0GAsBs&feature=related

Wow, se ett tema på låtvalen. Haha. Ha.

RSS 2.0